Információk

Dr. Tóháti Ildikó vagyok, a Humanisztikus Asztrológia Iskola ügyvezetője. Ha az iskola hallgatója vagy, bármilyen problémával fordulj hozzám bizalommal – ha érdeklődő, hívj vagy írj bátran, amennyiben az iskoláról szeretnél olyan információt kapni, amelyet nem találtál meg a honlapon.

info[kukac]humanisztikus.hu

+36 30 236 30 21

BeiratkozásCsatlakozás – mielőtt jelentkeznél az iskolába, kérlek, tanulmányozd át honlapunkat, hogy eldönthesd, az itt folyó munka megfelel-e az elképzeléseidnek. Ha igen, akkor szeretettel várjuk a jelentkezésedet (a TANFOLYAM menüpont alatt választhatsz a tanfolyami formák között). Amennyiben kérdésed van, és itt sem találod rá a választ, hívd a fenti telefonszámot, vagy írj e-mailt.

GY.I.K.Melyiket válasszam? – itt tájékozódhatsz iskolánk online és hagyományos képzésének programjáról, felépítéséről, valamint a tandíjjal, jegyzetekkel és végzettséggel kapcsolatos kérdésekről. Az oldal emellett segít e két képzési forma összevetésében is.

Hallgatói oldalakHallgatói oldalak – az egyes évfolyamok saját oldalukon tájékozódhatnak a következő hétvége témáiról, megoszthatják egymással gondolataikat, letölthetik az elkészített horoszkópokat, elolvashatják a feldolgozandó esettel kapcsolatos tudnivalókat.