Információk

Dr. Tóháti Ildikó vagyok, a Humanisztikus Asztrológia Iskola ügyvezetője. Ha az iskola hallgatója vagy, bármilyen problémával fordulj hozzám bizalommal – ha érdeklődő, hívj vagy írj bátran, amennyiben az iskoláról szeretnél olyan információt kapni, amelyet nem találtál meg a honlapon.

info[kukac]humanisztikus.hu

+36 30 236 30 21

BeiratkozásCsatlakozás – mielőtt jelentkeznél az iskolába, kérlek, tanulmányozd át honlapunkat, hogy eldönthesd, az itt folyó munka megfelel-e az elképzeléseidnek. Ha igen, akkor szeretettel várjuk jelentkezésedet. Amennyiben kérdésed van, hívd a fenti telefonszámot, vagy írj e-mailt.
 

Hallgatói oldalakHallgatói oldalak – az egyes évfolyamok saját oldalukon tájékozódhatnak a következő hétvége témáiról, megoszthatják egymással gondolataikat, letölthetik az elkészített horoszkópokat, elolvashatják a feldolgozandó esettel kapcsolatos tudnivalókat.
 

Az előadások helyszíne: Pannon Kincstár, 5. kerület, Váci utca 47.

Érkezés: a meghirdetett előadások előtt fél órával

Kapucsengő: 12-es (Pannon Kincstár)

 

GY.I.K.Tudnivalók: ezen az oldalon a beiratkozást, tandíjat, programot, a napi beosztást érintő kérdéseket itt éppúgy megtalálod, mint az évfolyamokkal, jegyzetekkel, képzésekkel és végzettséggel kapcsolatos információkat:

 

  • Humanisztikus Asztrológia™