Belépés a hallgatói oldalakra

Kedves első és második évfolyamos hallgatóink!

Az évfolyamoldal eléréséhez egyszer kell regisztrálnod itt, az oldal alján, a REGISZTRÁCIÓ alatt. Ha beírtad a nevedet és email címedet, Ildikótól egy válaszlevélben megkapod a felhasználónevedet és jelszavadat, ami végig, amíg az iskola hallgatója vagy, ugyanaz marad. A neked elküldött felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni itt lent, a BELÉPÉS alatt, az évfolyamoldalra.

Javasoljuk, pipáld ki az “Emlékezzen rám” négyzetet, és amikor a böngésződ (vagy telefonod) megkérdezi, mentse-e a belépés adatait, válaszd az IGEN-t, így a későbbiekben nem kell minden alkalommal beírni a felhasználónevedet és jelszavadat. Ezután egyszerűen csak a KAPCSOLAT menü alatt keresd meg az évfolyamoldaladat, és nyisd meg.

 


 

BELÉPÉS

 

 


 

REGISZTRÁCIÓ

 

Ha az iskola hallgatója vagy és még nincsen felhasználóneved és jelszavad– vagyis még nem regisztráltál – itt megteheted (csak egyszer kell regisztrálni):

    Név:

    E-mail cím:

    A fenti gomb megnyomásával kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és megértettem. A továbbiakban hozzájárulok ahhoz, hogy a https://humanisztikus.hu a megadott adataimat a Tájékoztatóban meghatározott célból kezelje.