Belépés a hallgatói oldalakra

Kedves első és második évfolyamos hallgatóink!

Az évfolyamoldal eléréséhez egyszer kell regisztrálnod itt, az oldal alján, a REGISZTRÁCIÓ alatt. Ha beírtad a nevedet és email címedet, Ildikótól egy válaszlevélben megkapod a felhasználónevedet és jelszavadat, ami végig, amíg az iskola hallgatója vagy, ugyanaz marad. A neked elküldött felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni itt lent, a BELÉPÉS alatt, az évfolyamoldalra.

Javasoljuk, pipáld ki az “Emlékezzen rám” négyzetet, és amikor a böngésződ (vagy telefonod) megkérdezi, mentse-e a belépés adatait, válaszd az IGEN-t, így a későbbiekben nem kell minden alkalommal beírni a felhasználónevedet és jelszavadat. Ezután egyszerűen csak a KAPCSOLAT menü alatt keresd meg az évfolyamoldaladat, és nyisd meg.

 


 

BELÉPÉS

 

 


 

REGISZTRÁCIÓ

 

Ha az iskola hallgatója vagy és még nincsen felhasználóneved és jelszavad– vagyis még nem regisztráltál – itt megteheted (csak egyszer kell regisztrálni):

Bot-támadás ért bennünket, ezért megkérjük hallgatóinkat, hogy a hiba elhárításáig írjatok Ildikónak mailt vagy SMS-t, ha újra regisztrálni szeretnétek!