Könyvespolc

Égi jelek

Humanisztikus asztrológia

E mű elsőként ad ismertetést a humanisztikus irányzat horoszkópértelmezési technikájáról. Kreatív, logikus, könnyen elsajátítható módszert kínál, amely a legalapvetőbb asztrológiai elveknek szerez újra érvényt.

Égi jelek (megjelent!)

Önismeret dióhéjban

Sokan sokat olvastak már az asztrológiáról. Mögöttük sorjázik számtalan könyv, cikk, előadás. Ők azok, akik sosem adják fel a keresést. Mert hiszik és tudják: valamikor, valahol rátalálnak majd az igazságra.

Égi jelek (megjelent!)

Körkörös idő

E könyv a lélek útját kíséri végig a zodiákusjegyek beavatásain, melynek során megmutatkozik a sokféleség mögötti egységes rendező elv, és a látható világ új, jelentéssel teli mintázatba rendeződik.

Égi jelek (megjelent!)

Horoszkóp útikalauz

„Az Útikalauz célja, hogy a galaxisutazó soha ne felejtse el: bármennyire értelmetlennek látszik néha az Élet, a Mindenség meg Minden, valójában a legelképesztőbb események mögött is gondos előkészítés és tervezés rejlik."

Égi jelek (megjelent!)

Égi jelek

A mű egészen az ősi alapokig hatol, ám mégis közérthetően tárja elénk, hogy mi dolgunk a világban, mi a sorsfeladatunk, miben áll a szabadságunk, s mi köze mindennek az asztrológia jelképrendszeréhez.

Jegyek és játszmák

A tranzakcióanalízis és a humanisztikus asztrológia egybehangzó megállapítása szerint az emberi játszmákat a bennünk élő pszichológiai és asztrológiai archetípusok, az úgynevezett énállapotok indítják.

Csillagok nyelvén

Ez a kötet – melyben a gyerek szól a felnőtthöz, s mondja el zodiákusjegyei életkori szükségleteit – alapvető kézikönyv minden szülőnek, aki szeretné tudni, hogy valójában ki az a csodás lény, aki a családba érkezett.

Láthatatlan dimenziók

Az asztrológiai tanácsadásnak mára már elengedhetetlen része a horoszkópból is kiolvasható családi dinamikák ismerete. E könyv a család- és rendszerállítás rejtett struktúrájáról készít térképet és útmutatót.