Rólunk

Új utakon

Új utakon

A különbség a hagyományos és a humanisztikus megközelítés között a kikerülhetetlen sorsterhek felfogásában tükröződik. Valójában sokkal nagyobb szabadsága van a „horoszkópba zárt léleknek” mint azt korábban gondoltuk.

tovabb-orig
A humanisztikus asztrológiáról

A humanisztikus asztrológiáról

A humanisztikus asztrológia a Vízöntő-kor asztrológiája. Kreatív, minden újra nyitott, elfogulatlan és önálló gondolkodású társakat igényel – így aki velünk tart, az jobb, ha egy időre félreteszi az idáig tanultakat.

tovabb-orig

Asztrológia és pszichológia

„Gyakran úgy találtam, hogy a horoszkóp magyarázatul szolgál arra, amit más módon képtelen vagyok megérteni” – írja C. G. Jung. „Így meggyőződésem, hogy az asztrológia nagy hasznára lehet a pszichológiának.”

tovabb-orig
Miben más? – kérdések és válaszok

GY.I.K. – gyakori kérdések az iskoláról

Miben különbözik a humanisztikus az ún. tradicionális szemlélettől?… Mi történik a kiscsoportos foglalkozásokon?… Hogyan lehet beiratkozni?… Mik a jelentkezés feltételei?… Milyen papírt ad az iskola?…

tovabb-orig

Humanisztikus asztrológiai tanácsadás

Humanisztikus asztrológiai tanácsadás

Bár az asztrológiai tanácsadás gyakorlására a negyedik évben, a Szakmai Műhelyen kerül sor, a hallgatók általános és személyes kérdéseinek megválaszolása s a válaszok megvitatása az iskola mindennapjainak szerves része.

tovabb-orig
Humanisztikus asztrológiai tanácsadás

Humanisztikus asztrológia mint terápia

Már az iskola első évétől a képzés központi témája a személyiségen belül működő asztrológiai energiák felismerése, tudatosítása s e tudatosság változást, konfliktusmegoldást, gyógyulást hozó – terápiás – hatása.

tovabb-orig

Tóháti Ildikó

Dr. Tóháti Ildikó

A Humanisztikus Asztrológia Iskola ügyvezetője és tanára vagyok. Két évig vezettem az Elixír Magazin Válaszol az asztrológus rovatát, jelenleg egyéni konzultációkat, projektív- és asztroterápiákat tartok.

tovabb-orig

Rákos Péter

Az integratív, humanisztikus szempontú asztrológiát több mint két évtizede oktatom, a Humanisztikus Asztrológia Iskolát – akkori formájában – 1996-ban hoztam létre. Nyolc asztrológiai témájú könyvem jelent meg.

tovabb-orig

vissza-a-kezdolapra

  • Humanisztikus Asztrológia™