Böngésző

Könyvek

A könyvesboltokban kapható a Humanisztikus asztrológia sorozat három új kötete, melyek közül kettő az iskola hallgatói számára jegyzetként is szolgál. A könyvekhez ingyen letölthető asztrológiai programok készültek.

Képek és hangok

Képek és hangok

Pillanatképek az iskola múltjáról, jelenéről, vendégelőadókról, könyv- és programbemutatókról, nyári workshopokról. Továbbá előadásrészlet arról, hogy mire válaszol, és mire nem az asztrológia.


Projektív terápia

Projektív terápia

E terápiás forma – melynek elsajátítására az iskola negyedik évében az alapképzés keretein belül nyílik lehetőség – az egyéni asztrológiai tanácsadás és az énállapotokkal való belső munka tökéletes kiegészítője.

Rendszerállítás

Rendszerállítás

A rendszerállítás és a horoszkóp úgy illeszkedik egymáshoz, mint a borsó meg a héja. Hallgatóink, akik részt vesznek rendszerállító képzésünkön, terapeutaként többdimenziós szemlélettel kezdenek munkájukba.


Regiomontanus -iskolánk asztrológiai programja

Iskolánk asztrológiai szoftvere

A Regiomontanus iskolánk ingyenes asztrológiai programja. Megnyitásakor az általunk használt beállításokkal és az ábraelemeket humanisztikusan értelmező horoszkópolvasó funkcióval találkozunk.

Rákos Péter blogja

Rákos Péter honlapja

Az ELTE Bölcsészkarára jártam, gyermekpedagógusként és gyermekíróként kezdtem a pályafutásomat. Meseelemekkel ötvözött angol nyelvtanfolyamokat és nyári kalandtáborokat vezettem…


vissza-a-kezdolapra

  • Humanisztikus Asztrológia™